Herstellen Facebook Account in effectieve en snelle stappen

Kunt u niet in uw respectievelijke Facebook account komen? Welnu, er kunnen weinig redenen zijn waarom dit in uw account kan gebeuren. Als uw account echter is gehackt of als u het wachtwoord bent vergeten, kunt u eenvoudig het geautomatiseerde accountherstelproces van Facebook gebruiken om er weer in te komen. Zonder in te loggen op uw respectievelijke account, kunt u nergens bij. Of u kunt gewoon de experts bereiken om Facebook account Herstellen op uw respectieve apparaat te doen.

Hoe Facebook account Herstel op uw apparaat

Op verschillende apparaten moet u de verschillende stappen volgen om uw respectieve account te herstellen. Voor browsers kunt u niet eenvoudig herstellen door normaal in te loggen op het betreffende account. Op de computer hoeft u alleen maar het problematische account te vinden en voor de iPhone hoeft u alleen maar de link voor het vergeten van het wachtwoord op de inlogpagina te volgen om het account te herstellen. Als u dit doet, kunt u in een mum van tijd Facebook account Herstel op uw respectievelijke apparaat.

Hoe kan ik het account snel op een computer herstellen?

 • Open de Facebook in de browser en zoek vervolgens de profielpagina voor het betreffende account.
 • Ga naar de drie stippen aan de rechterkant en ga naar de vervolgkeuzemenu-optie.
 • Selecteer direct ondersteuning zoeken of profiel melden.
 • Ga verder met een andere optie.
 • U moet daar dit account herstellen selecteren.
 • U wordt dan uitgelogd en voert het telefoonnummer met het account in. Kies volgende of als je een e-mailadres hebt, gebruik het dan.
 • Vervolgens ontvang je de code en volg je de aanwijzingen op het scherm.

U kunt dus telefoonnummerherstel op computer of e-mailadres op uw apparaat gebruiken.

Hoe kan ik het account snel herstellen in de mobiele browser?

Als u een iPhone of Android-apparaat gebruikt en het account wilt herstellen, volgt u de stappen als volgt:

 • Ga verder naar de Facebook-app en kies vervolgens een menu met drie regels.
 • Scroll naar beneden en kies daar de uitlogoptie.
 • Kies wachtwoord vergeten en ga naar de pagina account zoeken > noteer daar het telefoonnummer.
 • Ga naar de inlogpagina en kies probeer een andere manier > verzend code > ga verder en volg de aanwijzingen op het scherm om het account onmiddellijk in de mobiele browser te herstellen.

Toch niet in staat om Herstellen Facebook account op uw apparaat te plaatsen? Neem dan snel contact met ons op voor de oplossing van dergelijke vraagstukken.

Heeft u vragen? Neem nu direct contact met ons op

Heb je hulp nodig met betrekking tot Facebook account of herstel gerelateerd? Als dat zo is, neem dan contact op met het team en zij zullen u helpen bij het herstellen van het account met behulp van Telefoon herstel nummer op android , iPhone, computer. Dus, zonder nog meer tijd te verspillen, moet u contact opnemen met Facebook Nederland team en vervolgens de experts informeren over de problemen die u doormaakt. Daarna zullen ze je helpen met de 100% oplossing, dus denk er niet langer over na en voel je vrij om de experts onmiddellijk te bereiken.