Hoe Kan Ik Mijn Activiteit Buiten Facebook Loskoppelen?

U kunt uw eerdere activiteiten buiten Facebook loskoppelen van uw account met de functie voor het wissen van de geschiedenis in uw instelling voor activiteiten buiten Facebook.

Off-Facebook-activiteit is een samenvatting van activiteiten die bedrijven en organisaties met ons delen over uw interacties met hen, zoals het bezoeken van hun apps of websites. Ze gebruiken onze zakelijke tools, zoals Facebook Login of Facebook-pixel, om deze informatie met ons te delen. Dit helpt ons bijvoorbeeld om je een meer persoonlijke ervaring op Facebook te bieden. Bellen Facebook en Meer informatie over activiteiten buiten Facebook en hoe we deze gebruiken.

Je buiten Facebook-activiteit loskoppelen van je account:

  1. Klik op in de rechterbovenhoek van Facebook.
  2. Selecteer Instellingen en privacy en klik vervolgens op Instellingen.
  3. Klik op Privacy.
  4. Klik op Uw Facebook-gegevens in de linkerkolom en klik vervolgens op Off-Facebook-activiteit.
  5. Klik op Geschiedenis wissen en tik vervolgens op Geschiedenis wissen.

Je kunt er ook voor kiezen om je toekomstige activiteiten buiten Facebook uit te schakelen. Leer meer over het beheren van uw toekomstige activiteit met facebook Klantenservice bellen nederland.

Wanneer je je activiteit buiten Facebook loskoppelt van je account:

• Alleen uw activiteitengeschiedenis buiten Facebook wordt losgekoppeld van uw account.
• Als u de verbinding met uw geschiedenis verbreekt, kunt u zich mogelijk afmelden bij apps en websites. Als dit gebeurt, kun je Facebook nog steeds gebruiken om weer in te loggen.
• Mogelijk ziet u nog steeds advertenties van deze bedrijven. Adverteerders kunnen bijvoorbeeld advertenties weergeven op basis van uw activiteit op Facebook, bijvoorbeeld wanneer u een bedrijfspagina leuk vindt. Ze kunnen ook lijsten uploaden en hun advertenties laten zien aan mensen op die lijst. Lees meer over adverteerders die deze lijsten gebruiken op uw pagina met advertentievoorkeuren.
• U krijgt nog steeds hetzelfde aantal advertenties te zien, maar de advertenties die u ziet, zijn mogelijk minder persoonlijk voor u.

Andere manieren waarop u uw Facebook-ervaring kunt beheren:

U kunt meer controle krijgen over welke informatie u ziet in uw nieuwsoverzicht, advertenties en andere delen van Facebook zonder uw activiteiten buiten Facebook te verbreken. Hier zijn een paar manieren om je Facebook-ervaring te beheren:


• Werk uw nieuwsfeedvoorkeuren bij om meer inhoud in uw nieuwsfeed te zien waarin u geïnteresseerd bent.
• Pas uw advertentievoorkeuren aan om advertenties te zien die relevanter voor u zijn. Hier kunt u uw advertentie-instellingen bijwerken om zaken te regelen, bijvoorbeeld als we u advertenties laten zien op basis van uw gebruik van apps en websites buiten Facebook.
• U kunt ook een advertentie verbergen die niet interessant of nuttig voor u is, of bekijken waarom u een bepaalde advertentie ziet.
• Loop door Privacy Checkup om er zeker van te zijn dat u uw informatie deelt met wie u maar wilt.
• Bezoek Toegang tot uw gegevens om uw Facebook-gegevens te bekijken en te beheren, of download uw Facebook-gegevens ter beoordeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *