Hoe Snel Facebook Nieuws Over Stemmen En Verkiezingen Uitvoeren?

Hoe Kunnen We Facebook Meldingen Over Stemmen En Verkiezingen Beheren?

Een van de meest populaire platforms is dat Facebook het populairste socialemediaplatform ter wereld is. Momenteel proberen regeringen over de hele wereld Facebook te gebruiken om sociale berichten en andere gerelateerde informatie te verspreiden. Het kan een sportevenement zijn of een politieke kwestie, de meeste regeringen geven er de voorkeur aan Facebook te gebruiken voor promotie.

Vóór verkiezingen in de VS krijgen Facebook-gebruikers Facebook-meldingen te zien over stemmen en verkiezingen. Het gaat erom het grote publiek ervan bewust te maken dat het registratieproces is begonnen en wanneer en waar het stemmen zou beginnen. Er werd opgemerkt dat Facebook vóór de algemene verkiezingen in november 2020 gebruikers op de hoogte bracht om zich voor de verkiezingen te registreren. Het is geweldig als het gaat om het creëren van bewustzijn.

Maar tegelijkertijd kunnen deze herinneringen u ook irriteren. Als je al geregistreerd bent en je plan hebt ingesteld om te stemmen, wil je deze meldingen niet meer zien.

Het goede nieuws is dat er manieren zijn om ze uit te schakelen. We zouden proberen u te informeren hoe u dit met succes kunt doen! Het proces is helemaal niet ingewikkeld. Elke gebruiker met weinig technische kennis kan het beheren.

Tik om te beginnen op de drie regels in de rechterbenedenhoek van het scherm van de mobiele Facebook app. Als je dat hebt gedaan, scrol je naar beneden totdat je ‘meer bekijken’ ziet.

Als je op “meer zien” hebt geklikt, blijf scrollen totdat je bij “Stadhuis” bent en klik erop.

Nadat je het stadhuis hebt bereikt, ga je naar rechtsboven en selecteer je ‘Instellingen’.

Ten slotte is de optie “stemherinneringen” de laatste die u op het scherm ziet voordat u het venster sluit.

Schakel de knop van de aan-positie naar de uit-positie.

Wat te doen als er zich problemen voordoen?

U kunt de Facebook meldingen over stemmen en verkiezingen eenvoudig beheren via de bovengenoemde stappen. Maar het is ook waar dat gebruikers in de war kunnen raken door technische problemen. Deze problemen zijn verwarrend en frustrerend. De gebruiker kan de meldingen niet stoppen en het wordt voor iedereen irritant. Het is beter om de Facebook-klantenservice te raadplegen als u met iets soortgelijks wordt geconfronteerd. Het technische team kan u helpen beter te beheren. Om contact op te nemen met de klantenservice kun je bellen Facebook Klantenservice gebruiken dat toolfree en actief is 24 7.

Conclusie:-Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe je Facebook meldingen gemakkelijk door hen kunt beheren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *