Hoe Te Bepalen Wie De Groepen Heeft Gezien Die Ik Volg Op Facebook?

Hoe kunnen we Facebook-groepen zien?

Facebook-groepen zijn een geweldige manier om in contact te komen met anderen die uw interesses over een specifiek onderwerp delen. Groepsleden kunnen niet alleen converseren, maar ze kunnen ook bestanden, afbeeldingen en andere media uitwisselen.

Er zijn drie soorten Facebook-groepen: open groep, gesloten groep en geheime groep, elk met verschillende niveaus van privacy.

Is het mogelijk om lid te worden van een Facebook-groep en deze privé te houden voor mijn andere vrienden?
Zoals iedereen heeft gezegd, kun je je vrienden niet vertellen dat je lid bent van een geheime groep. Als de groep waarvan u lid bent daarentegen openbaar is, wordt deze in uw profiel weergegeven.

Als u zich echter zorgen maakt over uw deelname aan de groep of dat uw opmerkingen door anderen worden gezien, kunt u experimenteren met het aanpassen van uw privacy-instellingen.

Het is mogelijk om specifieke vrienden te blokkeren zodat ze je toekomstige berichten niet kunnen zien in het gedeelte ‘privacy en tools’. Zelfs als je niet wilt dat iemand je berichten ziet, kun je ze niet meer volgen.

Een andere optie is om de voorkeur in je activiteitenlogboek (te vinden op de startpagina van je profiel) te wijzigen van ‘alleen openbare vrienden’ in ‘alleen ik’, waardoor je opmerkingen voor je vrienden worden verborgen.

Is er een manier om deze groepen nu te verbergen voor mijn Facebook-tijdlijn?? Ja, Facebook biedt een privacy-instelling waaruit u kunt kiezen welke delen van uw tijdlijn moeten worden weergegeven, en van daaruit kunt u eenvoudig het gedeelte Groepen van uw tijdlijn verbergen.
Hier leest u hoe u alle groepen waarvan u lid bent, kunt verwijderen van uw Facebook-tijdlijn.

Secties kunnen worden beheerd vanaf het tabblad ‘Over’ door op het potloodpictogram te klikken en ‘Secties beheren’ te selecteren.

Ga naar je Facebook-tijdlijn en klik op de vervolgkeuzeknop ‘Meer’ en selecteer vervolgens ‘Secties beheren’.

Scrol omlaag naar ‘Groepen’, schakel ‘Groepen’ uit en druk op Opslaan om ze van uw openbare tijdlijn te verwijderen.

Secties zoals ‘Plaatsen’ moeten eveneens worden verborgen voor uw openbare tijdlijn, zodat niemand kan zien waar u bent geweest. Deel alleen informatie waarvan u zich op uw gemak voelt om deze vrij te geven aan het grote publiek

Wat te doen als er problemen optreden?

Alles gezegd en gedaan, privacy-instelling heeft ook technische aspecten. Gebruikers kunnen technische problemen ondervinden. Het is goed om toegang te hebben tot bellen Facebook of Facebook nummerkan worden gedaan voor het oplossen van uw problemen. Het kan u helpen contact op te nemen met Facebook Klantenservice Nederland als u in Nederland of andere delen van Europa woont.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog begrijp je hoe je gezichtsgroepen kunt besturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *