Wachtwoord Herstellen Facebook op uw apparaat Gemakkelijke en snelle manier

Buitengesloten van Facebook-account? Maak je geen zorgen, niet alles staat op de lijst - je kunt het account nog steeds herstellen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het wachtwoord van uw Facebook-account op het apparaat opnieuw kunt instellen. Dit omvat informatie over het in een mum van tijd opnieuw instellen van het wachtwoord voor mobiele apparaten. Toch wilt u Facebook Wachtwoord Herstellen en dan snel de experts bereiken.

Hoe u het Facebook-wachtwoord op uw apparaat kunt resetten via het telefoonherstelnummer?

Veel gebruikers willen zowel op de computer als op hun mobiele apparaten ingelogd blijven op het Facebook-account, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot de sociale-mediasite. Wanneer u echter bent uitgelogd, herinnert u zich mogelijk uw respectieve wachtwoord niet meer en kunt u het niet herstellen. Omdat uw account het niet meer weet, kunt u het eenvoudig opnieuw instellen. Ga je gang en volg dan de stappen voor Facebook Wachtwoord Herstel hieronder vermeld:

Hoe het wachtwoord op de desktop onmiddellijk opnieuw in te stellen?

  • Als u zich al op het apparaat bevindt dat onlangs door u is aangemeld, kan uw account dit mogelijk opslaan door recente aanmeldingen. In dat geval kunt u het accountprofiel zien en het kiezen om automatisch op het account in te loggen.
  • Maar als u zich op een apparaat bevindt en Facebook weet het niet meer, moet u direct naar de optie Vind uw accountpagina gaan.
  • Noteer het e-mailadres, telefoonnummer of kies direct de zoekoptie.
  • Dus, vervolgens zal het een overeenkomst vinden, dus kies hoe je de wachtwoordresetcode wilt ontvangen > ga verder.
  • Voer de naam in het zoekveld in en kies dit is mijn account of kies snel de optie Ik sta niet in deze lijst> ga verder.
  • Voer een nieuw wachtwoord in en kies de optie Doorgaan en ga dan naar om uit te loggen bij andere apparaten en ga dan verder.

Volg daarom de bovenstaande stappen om op een snelle manier toegang te krijgen tot het account via Telefoonnummer herstellen op computer .

Hoe kan ik het wachtwoord snel resetten vanuit de app?

  • Ga naar wachtwoord vergeten op de inlogpagina en het opgeschreven nummer of e-mailadres.
  • Kies bevestigen via e-mail of bevestigen via sms > ga verder.
  • Schrijf een wachtwoord en ga dan naar de optie om mij aangemeld te houden of mij af te melden bij andere apparaten.
  • Kies doorgaan en voer een nieuw wachtwoord in > doorgaan.

De bovenstaande stappen helpen dus bij het inloggen op het account via telefoonnummerherstel op Android of iPhone of iPad:

Heeft u een wachtwoord Vergeten Facebook? Bel nu!

Als je Facebook Wachtwoord Vergeten hebt, bel ons dan zonder er verder over na te denken. Onze experts zijn bekwaam en professioneel ze zullen uw problemen in een mum van tijd oplossen. Dus, zonder erover na te denken, bereik nu onze experts en los dergelijke problemen op een eenvoudige manier op. Ons team zal ook helpen door de volledige begeleiding te geven met betrekking tot methoden voor account herstel. Stop nu met zwerven hier en daar en bereik de experts van Facebook voor een onmiddellijke oplossing.